19. Svek

 
 
Tidigare...
Vi låg och ja, hånglade ett rätt bra tag innan dörren for upp. Där stod ingen mindre än Taylor Swift...

 
 
Nialls POV

Jag hade öppnat dörren och där hade Taylor swift stått. Jag hade såklart släppt in henne och sagt att Harry var där uppe. Jag hade inte tänkt på att Amy också var där. För jag hade sett efter bara några sekunder hur Taylor hade sprungit ner för trappan igen och bara rusat ut. Jag förstog ingenting då. Tätt efter kom också Harry springandes medan han ropade på henne. Jag hade inte förstått vad som hade hänt. Det ända jag tänkte på var att Harry och Taylor var liksom på G. Jag hade glömt bort Amy. Plötsligt hörde jag något bakom mig.
- Nice work Niall! Det var Zayn. Jag kunde inte uppfatta om rösten var ironisk eller inte. Zayn var väldigt snäll och varmhjärtad men ibland kunde han vara seriöst retsam!
- I didn't remeber that Amy was there... Because that was the reason why, right? svarade jag.
 Jag hörde suckar och jag vände mig om. Det var bara Zayn som stod där.
- Is this bad Zayn? Jag såg hur han log hopplöst mot mig. Det var ju inte meningen!
- What are you guys talking about? Det var Olivia som hade kommit in i rummet.
- Uhm.. Nothing..! Sa jag lite stressat. Jag såg hur Zayn gav mig en undrande blick. Men jag kunde inte låta Olivia veta ändå att jag sårat hennes bästis och Harry och Taylor..
- Okay! Hon log. Jag såg hur Zayn lämnade rummet med huvudet skakandes.
- You wanna go out and take a walk? Klämde jag sedan ur mig. Jag hade INTE lust att stanna kvar i rummet. Särskilt inte om Harry skulle komma tillbaka.
- Sure! Let's go! Hon log finurligt och jag klämde ut ett litet fejk leénde. Hon kände mig inte så väl än så hon anade inget om leéndet.
Jag klädde på mig en varmare jacka och skor, och hon med. Jag öppnade dörren och så började vi gå.
 
Amys POV

Jag låg här, ensam, lämnad. Varför hade Taylor blivit så arg? Och varför hade då Harry sprungit...? Jag tror jag grät. Men varför? Vi var ju inte äns ihop! FAst det var väl inte Harry & Taylor heller? Jag orkade inte bara. Jag behövde prata med Olivia. Nu. Jag ville inte se hemsk ut när jag hämtade henne så jag gick först till spegeln och fixade mig lite. Sen gick jag ner till vardags rummet där alla satt och såg på TV. Utom Olivia och Niall..
- Where's Olivia? Frågade jag lite försiktigt.
- She went out with Niall, I think they took a walk or something. Det var Zayn som svarade. Jag nickade sakta som svar. Jag gick tillbaka upp för trapporna. Eller mer sprang, och sen fortsatte jag in i badrummet och låste efter mig.Jag började skriva i min dagbok.
 
Varför Olivia! Varför var du borta just nu!! Ända sen dagen vi träffade dem i ditt lilla minihus så har du varit besatt av Niall. Sms:at och pratat om honom helatiden. Aldrig tog vi upp andra ämnen längre nästan. Och nu är du inte äns här. Jag kanske gör en för "Big Deal" med det hela men jag behövde en kram. Av Olivia. Nu. Är detta karman för att jag berättade för Harry först att jag hade HIV & Cancer? Isåfall så skulle jag gottgöra det på något sätt. Nu orkade jag bara inte med mer med One Direction. Jag ville fira jul hemma, som vanligt. Med mamma, Olivia och hennes familj! Varför valde jag att fira jul här? Egentligen så var ju allt för bra för att vara sant...

Jag suckade och gick ut ur badrummet. Jag gick in i rummet vi sovit i och packade mina saker i min lilla väska som jag hade haft med mig. Sen tog jag väskan och gick ner för trappan. Fast väldigttyst, jag ville inte att någon skulle märka mig. När jag väl kommit ut ur huset sedan så tog jag första bästa taxi till hotellet vi tidigare sovit på. Väl där så la jag mig på sängen, och somnade.
 
Olivias POV

Jag och Niall hade gått en bra bit och vi höll varandra i handen. Jag log, jag var så lycklig! ALLT VAR PERFEKT! Jag borrade in mig i sidan på honom. Han skrockade till lite. Vi stannade upp och kysste varandra ett litet tag. Åhh. Livet var perfekt!
- Are you cold? Frågade han sedan.
- Yeah, kinda! Let's go home!
Vi började dra oss hemåt och efter en stund så klampade vi in i huset.
- HELLO! WE'RE HOME! Ropade jag. Jag hörde ljud från TV så jag gick in till rummet där TV:en var. Och som sagt. Där satt alla! Zayn, Liam, Louis, Harry.. Vänta lite... Harry var inte där! Och inte Amy heller! Antagligen var de uppe och gjorde något... Men jag var tvungen att berätta lite mer om Niall! Så jag gick uppför trapporna.
- Amy! Harry! I NEED TO TELL YOU SOMETHING! Ropade jag så högt jag kunde. Inget svar. Konstigt...! Jag kollade igenom ALLA rum. Och det tog ett tag men tillslut så hade jag kollat igenom alla. Men de var ingenstans! Jag gick då hopplöst tillbaka till TV:en.
- Do you guys know where Harry and Amy are? Sa jag. Jag såg hur Zayn kollade på Niall och Niall tittade ner i marken. Vad handlade det här om?
- Niall, you tell! Hörde jag hur Zayn sedan sa.
 Niall reste sig upp ur soffan och drog mig in i ett annat rum.
- Yeah it's kinda so that.. Började han.
- Yeah what? Vad var det här om!?
- You know Taylor Swift.. Jag nickade.
- She and Harry was about to... You know.. But then when he met Amy and he like, kinda you know... Like both of them. And know Taylor saw Harry With Amy. I didn't really know what they did but.. You can guess..
- Niall, when did this happen!?
- Like, exactly when we went out for a walk...
- And you didn't tell me!?
- Noo, I just...
- Excuse me. Jag lämnade huset fort, jag sprang. Var i hela helvete var Amy! Hon måste känna sig så förådd! Jag måste hitta henne nu! Första tanken slog mig, hotellet! Jag tog första bästa taxin dit. Hoppas hon var där..!

Här kommer del 19!  Ledsen att den ej kommit tidigare men jag trodde det inte hade gått så lång tid emellan! Men somsagt del 19 uppe nu! ;) Det blev en bild också, ursäktar för de dåliga färgerna och det röda på Harrys tröja men nytt program och inte så van så det fick bli så. Lovar att bättra mig (Ellen).


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

littlethingsff.blogg.se

Olivia är från Göteborg och är 17 år gammal. Hon bor i en villa med sin mamma, pappa, störiga brorsa och halv gulliga lillasyster. Hon har det mesta hon behöver, det vill säga ett piano, en gitarr och annan inspelnings utrustning. Amy är också 17 och bor i en likadan villa på Olivias gata. Hon bor där med sin mamma. Hon har inga syskon så därför tar hon gärna hand om Olivias. Hon gillar att dansa och har hjälpt Olivia i många lägen.

RSS 2.0